(VIDEO) Şoferul unui BMW îi dă lecţii de condus corect în trafic şoferului unui Mercedes şi apoi unui Land Rover în Chişinău

30 Martie 2024, 10:22
Redacţia PiataAuto.md
Deşi de multe ori şoferii de BMW sunt primii etichetaţi ca fiind mai puţini manieraţi în trafic, iar cei de Mercedes sunt adeseori percepuţi ca fiind la polul opus, o situaţie surprinsă ieri pe strada Petricani din Chişinău arată exact inversul percepţiilor de mai sus. Şoferul unui BMW a fost cel care le-a dat lecţii de conduc corect în trafic întâi şoferului unui Mercedes S-Class, apoi şi unui Land Rover.
Problema e într-o zonă unde marcajul străzii Petricani indică îngustarea traficului de la două benzi la una. Mercedesul însă, ignorase aceste marcaje cu linii continue şi se pomenise efectiv pe contrasens, în faţa BMW-ului.
Şoferul din BMW a ţinut să-l facă pe cel din Mercedes să dea în marşarier, iar într-un final, după mai mulţi metri în care a dat înapoi, Mercedesul a reintrat pe banda sa corectă de circulaţie.
Imediat după asta, un Land Rover a încercat să ocolească BMW-ul cu şi mai mult tupeu, pe stânga extremă a sa şi prin dreapta BMW-ului.
Însă şoferul justiţiar din BMW şi-a tras maşina repede pe dreapta, chiar cu riscul unei tamponări frontale, şi l-a impus şi pe cel din Land Rover să o ia înapoi pe traiectoria corectă.
Toate situaţia a fost filmată atât din tocmai două unghiuri de vedere, atât de un martor din edificiul de alături, cât şi de camera de bord a BMW-ului.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
1,962
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!