Prior Design a creat cel mai impunător kit pentru Audi RS6 Avant!
5 Mai 2016, 17:45
Cei de la Prior Design au creat, probabil, cel mai impunător kit aerodinamic pentru break-ul Audi RS6 Avant. Acesta arată de-a dreptul monstruos! Kitul numit PD600R
constă din bare de protecţie
modificate, spoiler pentru lunetă,
praguri laterale şi aripi extrem de evazate care adaugă la lăţimea maşinii 80 mm din faţă şi 100 mm din spate.
Sub aceste aripi imense se încadrează perfect jantele Vossen VPS-310 de 21 de inch încălţate în cauciucuri de performanţă Dunlop.
Pentru o prezenţă şi mai dinamică garda la sol a fost coborâtă cu ajutorul modulului KW DLC Lowering Module, iar caroseria exemplarului în cauză a
fost înzestrată cu folie mată. Cu un asemenea aspect nu-ţi este ruşine să te arăţi şi la un eveniment plin de super-car-uri din Monaco!
Acest Audi RS6 Avant nu este departe de un super-car nici la performanţe. Cei de la Prior Design au modificat şi propulsorul V8 Biturbo de 4.0 litri care acum livrează cifre impresionante – 670 CP (+110 CP) şi 830 Nm (+130 Nm)!
Doritorii pot înzestra cu kitul PD600R şi modelul Audi A6 Avant dotat cu dieselul 3.0 TDI care, de asemenea, va primi un plus de putere şi cuplu de la specialiştii Prior Design şi anume, 411 CP (+98 CP) şi 807 Nm (+157 Nm)!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,264
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!