Skoda a produs 100,000 de exemplare Superb de ultima generaţie
16 Mai 2016, 09:20
De la lansarea primei generaţii moderne Skoda Superb, producătorul ceh a produs 850,000 de exemplare al navei amiral cehe. Uzina din Kvasiny, Cehia, a fost modificată pentru a spori capacitatea de producţie, ceea ce a făcut posibilă producerea a 100,000 de
exemplare al ultimei, celei de-a treia generaţii Skoda Superb. Exact de un an a fost nevoie pentru a atinge acest rezultat, actualul Superb fiind pus în producţie în luna martie anul 2015. Conform celor de la Skoda, nici un model de până acum nu a avut parte
de un design la fel de revoluţionar, nici un model nu a primit într-atât de multe idei “Simply Clever”, nici un model nu a primit atât de mult spaţiu pentru conducător, pasageri şi bagajele acestora şi nici un model Skoda de până acum nu a avut parte de tehnologii de siguranţă la fel de avansate precum actualul Superb.
Noua generaţie Superb dispune de o gamă de propulsoare cu 30% mai eficientă conformându-se normelor ecologice Euro 6. Reamintim că pentru prima dată denumirea Superb a fost întrebuinţată pe modelul Skoda 640 Superb, datat cu anul 1934.

Acum uzina din Kvasiny
este modificată pentru a lua “la bord” viitorul SUV Skoda cu 7 locuri, în timp ce capacitatea de producţie va fi crescută la 280,000 de vehicule pe an.

Informaţii utile
Test Drive Skoda Superb
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,177
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!