Premieră: Noile Renault Clio R.S. facelift şi Clio GT Line!
5 Iulie 2016, 17:28
După premiera facelift-ului pentru Renault Clio, producătorul francez dezvăluie versiunea dinamică Clio R.S. facelift şi modelul Clio GT Line! La fel ca şi Clio facelift obişnuit, noul Clio R.S. facelift vine cu noi blocuri optice faţă/spate, în timp ce „aripa”
metalizată din bara de protecţie faţă nu mai urcă deasupra prizelor de aer laterale ci se opreşte undeva pe la mijlocul acestora. Noul Clio R.S.
facelift a primit şi LED-uri de zi R.S. VISION executate în stilul steaguleţului Renault Sport pe care pentru prima data le-am văzut pe conceptul Clio R.S. 16. Schimbările de la exterior se rezumă la noile jante opţionale de 18 inch (17 inch în dotarea de bază).
Noul Renault Clio R.S. facelift este disponibil în trei versiuni care se deosebesc prin şasiu – Sport, Cup şi Trophy. Versiunile Sport şi Cup vor fi echipate cu propulsorul turboaspirat de 1.6 litri care dezvoltă 200 CP, în timp ce versiunea Trophy vine cu propulsor de 220 CP şi cutia de viteze robotizată EDC. Cea din urmă va fi dotată cu sistemul de evacuare Akrapovic, o suspensie coborâtă cu 20 mm din faţă şi 10 mm din spate şi va putea accelera de la 0 la 100 km/h în 6.6 secunde, trece o pătrime de milă de pe loc în 14.5 secunde şi atinge o viteză maximă de 235 km/h.
Noul Renault Clio R.S. vine cu sistem Launch Control şi butonul R.S. Drive care permite alegerea a unuia dintre cele trei regimuri de condus disponibile - Normal, Sport şi Race.
Sistemul multimedia are integrat sistemul R.S. Monitor care va arăta puterea, cuplul, presiunea turbine, temperatura uleiului, temperatura aerului din admisie şi cât de tare este apăsat acceleratorul în timp real.
Pe lângă noul Clio R.-S facelift, cei de la Renault au dezvăluit şi noul Clio GT Line.
Acesta din urmă vine cu bare de protecţie faţă/spate modificate cu inserţii de culoare gri “Dark Metal”, praguri preluate de la Clio R.S., jante unice de 16 inch (17 inch - opţiune) şi
o finală cromată al sistemului de evacuare. La interior noul Renault Clio GT Line se deosebeşte prin scaunele, volanul şi pedalele din aluminiu preluate de la Clio R.S.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,089
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!