Burmester oferă sunetul unei săli de concert în noul Porsche Panamera
10 August 2016, 17:39
Indiscutabil, noua generaţie Porsche Panamera, s-a dorit a fi un model care să devanseze prima generaţie la orice capitol. Aspectul exterior – bifat. Performanţe – bifat. Sisteme de siguranţă – bifat. Ambianţă interioară – bifat. Sistem multimedia – bifat. Toate aceste aspecte au fost cizelate şi perfecţionate la absolut. Şi ce faci atunci când ai finisat lucrările şi vrei să te relaxezi? Exact! Incluzi sistemul audio! Ei bine, noua Panamera vine cu
un sistem audio pe măsura schimbărilor pe care le-a suferit. Sistemul audio de înaltă fidelitate Burmester 3D High-End Surround Sound System, promite un sunet similar unei săli de concert! Secretul se ascunde în două difuzoare suplimentare instalate în montanţii faţă, care şi asigură un sunet tridimensional.
Aceste difuzoare lucrează împreună cu tehnologia Auro 3D. Sistemul în sine este constituit din două amplificatoare de clasa D, 21 de difuzoare cu o putere totală de 1,455 de waţi, inclusiv un subwoofer de 400 waţi. Prima generaţie Panamera, de asemenea, dispunea de un sistem audio Burmester, cu 16 difuzoare, iar începând cu 2009 toate modelele Porsche sunt oferite cu sisteme similare.
Noul sistem audio Burmester oferă o calitate excepţională a sunetului atunci când difuzează muzică de calitate, dar şi înregistrări mai puţin calitative, intensitatea sunetului generată de sistem fiind de 126 de decibeli!
Pentru că este dezvoltat pentru un model sport, întregul sistem utilizează material ultra-uşoare, printre care şi aluminiul, ceea ce reduce greutatea sistemului la doar 14.3 kg!
Sistemul Burmester 3D High-End Surround Sound System este opţional, având un preţ de 6,747 de euro pentru modelele Panamera 4S şi Panamera 4S Diesel, şi un preţ simţitor mai mic, de 5,331 de euro, pentru versiunea Panamera Turbo.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,693
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!