Noul Lexus UX Concept prefaţează un viitor SUV compact (Video)
30 Septembrie 2016, 12:20
La Salonul Auto de la Paris cei de la Lexus au dezvăluit noul UX Concept, care prefaţează un viitor SUV de producţie. Viitorul Lexus UX va fi construit pe platforma noii Toyota C-HR şi va fi disponibil în versiunile
UX200, UX250 şi UX250h (hibrid) – indicele pe care cei de la Toyota
le-au şi înregistrat deja.
Exteriorul SUV-ului de producţie
va fi mai pământesc, comparativ cu conceptul, însă dimensiunile vor fi aproximativ aceleaşi. Conceptul are 4,400 mm în lungime, 1,900 mm în lăţime, 1,520 mm în înălţime şi un ampatament de 2,640 mm.
Fiind desenat în centrul de design european „Lexus European Design Centre” aflat la sudul Franţei, noul Lexus UX Concept abundă în forme expresive şi elemente radicale, accentuate de proporţiile generale deosebite.
Partea frontală este lată, în timp ce capota coboară mai jos faţă de aripile musculoase, în direcţia calandrului de prădător, care are un aspect, de parcă vrea să te mănânce la prânz.
Posteriorul este la fel de excentric,
iar cei nostalgici vor vedea în blocurile optice ascuţite silueta lui Moskvich 412. Exteriorul este condimentat de culoarea Immersive Amethyst şi de jantele de 21 de inch, care de parcă străpung cauciucurile imense (255/50/R21) cu spiţele sale.
Interiorul tinde să scoată la iveală structura caroseriei şi scaunelor, prin montanţii frontali „transparenţi” şi fâşiile din piele şi Alcantara, împletite pe carcasa scaunelor.
Organele de control tridimensionale sporesc ergonomia, în timp ce butoanele sunt tactile.
Oglinzile sunt înlocuite de camere.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,463
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!