Premieră: Noul Mercedes-AMG GLC 43 4Matic Coupe (Video)
1 Septembrie 2016, 09:26
La Salonul Auto de la Paris cei de la Mercedes-Benz vor dezvălui versiunea de performanţă cu indicele “43” al SUV-ului GLC Coupe. Astfel, gama incipientă a modelelor de performanţă AMG va fi suplinită cu noul Mercedes-AMG GLC 43 4Matic Coupe.
La exterior acesta se deosebeşte prin barele de prodecţie AMG înzestrate cu elemente cromate, calandrul caracteristic, jantele de 19 inch (21 inch - opţiune), spoilere spate şi logourile „BITURBO 4MATIC”
amplasate pe aripile faţă. Acestea din urmă indică că sub capotă se adăposteşte V6-le Biturbo de 3.0 litri, care dezvoltă 367 CP şi 520 Nm, ceea ce în combinaţie cu transmisia integrală 4Matic, care distribuie cuplul
în raport de 31/69% şi cutia de viteze 9G TRONIC, oferă o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 4.9 secunde şi o viteză maximă de 250 km/h (limitată electronic). În ciuda performanţelor dinamice, GLC 43 4Matic Coupe consumă în mediu doar 8.4 l/100 km.
Pentru a îmbunătăţi comportamentul
în curbe, inginerii AMG u elaborat o suspensie sport bazată pe suspensia pneumatică Air Body Control, iar toate bucşele au fost înlocuite cu altele mai rigide. Nu a fost trecut cu vederea nici sistemul de frânare, care a primit discuri de frână de 360x36 mm cu etriere în 4 pistoane pe puntea faţă şi de 320x24 mm cu etriere cu un piston pe puntea spate.
La interior noul GLC 43 4Matic Coupe se deosebeşte prin tapiţeria din piele Arctico cu cusături contrastante de culoare roşie, volan sport turtit în partea de jos căptuşit în piele şi microfibră Dinamica, imitaţie de fibră de carbon pe consola centrală, inscripţii AMG pe praguri şi covoraşe, centuri de siguranţă de culoare roşie, sistem multimedia cu display de 7 inch sau 8.4 inch şi sistem audio Burmester de 590 de waţi cu 13 boxe.
Premiera mondială al noului Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupe va avea loc pe 28 septembrie la Paris, în timp ce vânzările vor demara pe 6 octombrie, iar primele exemplare vor ajunge la clienţi în luna decembrie.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,135
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!