Honda dezvăluie noul Civic Sedan pentru Europa
3 Octombrie 2016, 14:05
Deşi se vinde de ceva timp pe piaţa nord americană, noua Honda Civic Sedan destinată piaţei Europei, a fost dezvăluită doar acum.
Ei bine, fiind un model global, noul Civic Sedan este identic versiunii americane, cu excepţia indicatoarelor de direcţie cu sticlă clară, amplasate
pe lateral. Fiind mai lung şi mai scund faţă de predecesor, noul Civic Sedan accentuează caracterul sportiv de care a fost lipsit predecesorul.
Imaginile interiorului nu sunt dezvăluite însă, cel din urmă va identic cu cel al lui Civic Hatchback european, care a debutat de curând la Salonul Auto de la Paris. Conform celor de la Honda, noul Civic Sedan a crescut în dimensiuni, oferind un interior mult mai spaţios şi un portbagaj imens cu volum de 519 litri. A doua generaţie a sistemului
multimedia Honda Connect, dispune acum de conectivitate Apple CarPlay şi Android Auto.

Noul Civic Sedan va fi disponibil cu o
suită de sisteme de siguranţă din cadrul tehnologiilor Honda Sensing, care îl vor face cel mai sigur automobil din segment.
Noua generaţie Honda Civic Sedan va fi disponibilă cu unitatea turboaspirată pe benzină de 1.5 litri VTEC Turbo, care livrează 182 CP la 5,500 rpm şi 240 Nm între 1,900 şi 5,000 rpm, pentru motorizarea cuplată la
transmisia manuală în 6 trepte şi 182 CP la 6,000 rpm şi 220 Nm între 1,700 şi 5,500 rpm, pentru cea cu variatorul CVT (7 trepte simulate).

În timp ce noul Civic Hatchback este produs la uzina din Swindon, Marea Britanie, noul Civic Sedan va fi produs la uzina din Gebze, Turcia.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,630
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!