Renault dezvăluie noile concepte Duster Extreme şi Sandero R.S. Grand Prix!
9 Noiembrie 2016, 10:49
La Salonul Auto de la Sao Paolo, cei de la Renault au dezvăluit două concepte excepţionale - Duster Extreme Concept şi Sandero R.S. Grand Prix, ambele cu sigla Renault.

Divizia Renault braziliană, a decis să modifice celebrul Duster, pentru al adapta condiţiilor de offroad. Astfel, acesta a primit o gardă la sol mai mare, roţi de offroad, „încălţate” pe
jante din fier, troliu, bară LED pe acoperiş, snorkel, portbagaj stilat de acoperiş, elemente de remorcare faţă/spate vopsite în culoarea
roşie şi elemente din plastic nevopsit amplasate pe perimetrul caroseriei şi pe aripi.
Exteriorul a mai fost condimentat de barele de protecţie modificate, culoarea gri mată a caroseriei, capota bicoloră, accentele de culoare roşie şi un desen grafic în jurul geamurilor spate laterale, pe care este reprezentat un căţărător
pe o stâncă.
Interiorul, de asemenea, a primit accente de culoare roşie, scaune specifice şi un bord modificat în partea pasagerului, unde este inscripţionată denumirea „Extreme” şi sunt prezente inserţiile din fibră de carbon.
Sub capota lui Duster Extreme Concept se regăseşte un benzinar aspirat natural de 2.0 litri, care dezvoltă 143 CP şi 195 Nm, fiind cuplat la transmisia manuală în 5 trepte. Datorită aceste unităţi, SUV-ul cu tracţiune integrală accelerează de la 0 la 100 km/h în 10.3 secunde şi atinge o viteză maximă de 180 km/h.
La rândul său, Sandero R.S. Grand Prix este menit să îndemne fanii sporturilor cu motor să viziteze Grand Prix-ul Braziliei de Formula 1, care va avea loc în acest week-end, între 11 şi 13 noiembrie.
Conceptul este identic modelului de producţie Sandero R.S., fiind dotat cu acelaşi benzinar de 2.0 litri şi 150 CP, datorită căruia hatchback-ul poate accelera de la 0 la 100 km/h în 8.5 secunde şi atinge viteza maximă de 202 km/h.
Pentru a distinge conceptul de modelul de producţie, acesta a fost dotat cu o suspensie reglabilă, care coboară garda la sol, jantele fiind-ui vopsite în
culoare neagră, precum şi caroseria, cea din urmă primind şi o grafică specială de culoare aurie, cu inscripţiile R.S. şi numărul 12.
Interiorul, de asemenea, este condimentat de elemente vopsite în culoarea aurie ş cusături aurii.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,400
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!