Viitorul Opel Insignia Grand Sport va dispune de noile blocuri optice IntelliLux LED
9 Noiembrie 2016, 09:30
Viitoarea generaţie Opel Insignia, care se va numi Insignia Grand Sport, apare în două imagini de teasing, în care sunt expuse la vedere blocurile optice ale noului model german. Conform celor de la Opel, viitoarea Insignia Grand Sport va debuta cu tehnologia IntelliLux LED de a doua generaţie pentru blocurile optice faţă. Dacă pe Astra, prima generaţie a tehnologiei IntelliLux LED dispune de 16 segmente de LED-uri (câte 8 pentru fiecare dintre faruri), atunci noua generaţie vine cu un număr dublu – 32 de LED-uri.
Datorită evoluţiei LED-urilor, care au devenit mai compacte, inginerii au reuşit să adapteze de două ori mai multe elemente pentru tehnologia cu matrice de LED-uri. Acum LED-urile adaptive iluminează şi mai puternic, primind şi o funcţie nouă, care intensifică iluminarea segmentelor de LED-uri din interior, pentru a ilumina mai bine curba. Mai mult decât atât, noile blocuri optice dispun de funcţia de proiector la activarea fazei lungi,
pentru a ilumina drumul la o distanţă de 400 de metri. Precum şi anterior, tehnologia IntelliLux LED se va adapta condiţiilor de drum, va fi trecută în regim automat, atunci când va ieşi din oraş şi nu va permite orbirea conducătorilor traficului de întâmpinare şi automobilelor care circulă în faţă, prin intermediul opririi parţiale a mai multor segmente de LED-uri.
Din punct de vedere al designului, blocurile optice au devenit mai înguste, designul fiind inspirat din conceptul Opel Monza, în timp ce accentele LED-urilor de zi, reprezintă „sprâncenele” duble, pe care le putem observa şi pe Mokka X şi pe noua Zafira facelift. În cel de-al doilea teaser, Opel Insignia Grand Sport apare în calendarul celor de la Opel, alături de modelul Georgia May Jagger. Reamintim, debutul public al viitorului Opel Insignia Grand Sport va avea loc în 2017.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,808
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!