Matthew McConaughey ne demonstrează cum trebuie „vândut” un Lincoln (Video)
21 Decembrie 2016, 15:25
Cu ceva ani în urmă, cei de la Ford
au semnat un contract de colaborare cu renumitul actor Matthew McConaughey, care a apărut în mai multe filmuleţe de publicitate pentru brandul de lux Lincoln. Deşi au fost pe alocuri bizare, generând mai multe parodii, filmuleţele au sporit popularitatea brandului Lincoln, vânzările căruia au crescut simţitor. Acum, producătorul american
continuă colaborarea cu Matthew McConaughey, care apare într-o nouă campanie publicitară pentru nava amiral Lincoln Continental.
Primul filmuleţ întitulat „Crafted”, este filmat într-o locaţie deosebită din Islanda. Maşina de parcă stă deasupra apei, precum şi actorul, care-i apreciază formele. Mai apoi, apreciat este şi interiorul. După care actorul spune, că, probabil, niciodată nu vei sta pe bancheta spate. Îndată după aceasta, actorul apare pe bancheta din spate cu cuvintele „ar fi păcat”, demonstrând într-un mod elocvent cât de spaţioasă este, totodată făcându-se analogia cu pelicula „The Lincoln Lawyer” (Avocatul din Lincoln), în care
McConaughey juca rolul unui avocat, oficiul căruia era bancheta din spate al unui Lincoln Continental vechi de pe la mijlocul anilor ’80 al secolului trecut. Pentru prima dată în seria filmuleţelor celor de la Lincoln, McConaughey apare pe bancheta spate, astfel, producătorul vrea să demonstreze, că noul Continental nu este doar spectaculos la exterior, nu este perfect doar pentru cel de la volan, dar oferă şi posibilitatea proprietarilor nu doar să conducă, dar şi să fie conduşi de un şofer.
Este un filmuleţ, care bate direct în ţintă, fără ocolişuri, arătând exact ceea ce vor să vadă potenţialii clienţi, al noului Lincoln Continental, cel din urmă având toate şansele să fie vândut ca pâinea caldă datorită lui Matthew McConaughey.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,413
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!