Noul Alpine A110 se dezvăluie în primele imagini!
28 Februarie 2017, 14:12
Acum câţiva ani cei de la Renault au resuscitat brandul Alpine, care participă cu succes în competiţiile de anduranţă. După o serie de concepte, precum Alpine A110-50, Alpine Celebration, Alpine Vision Gran Turismo şi Alpine Vision, brandul francez se relansează şi în calitate de producător auto!
Francezii demonstrează primele imagini cu primul automobil de producţie numit Alpine A110 în cinstea legendarului Alpine A110 Berlinette produs în perioada anilor 1961-1977! Noul Alpine A110 va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva pe 7 martie anul curent. Modelul de producţie este
extrem de apropiat conceptului Alpine Vision, cu mici ajustări la forma de jos a barei de protecţie faţă, a blocurilor optice şi pragurilor laterale, în timp ce în locul oglinzilor şi mânerilor futuriste vin unele mai pământene, jantele au un design diferit, iar pe aripile faţă sunt amplasate semnalizatoarele de direcţie.
Per general, noul A110 reprezintă o reinterpretare modernă extrem de reuşită a vechii „Berlinette”. La fel ca şi modelul clasic, noul A110 va avea motorul amplasat în spate. Ce motor va fi însă, la moment nu se cunoaşte. Probabil, va fi noua unitate de 2.0 litri turbo de aproximativ 300 CP, care va sta la baza viitorului Megane RS.
Cei de la Alpine au menţionat doar că modelul este construit pe o platformă unică din aluminiu, care uşurează greutatea şi sporeşte agilitatea modelului şi va avea o aerodinamică impecabilă, inspirată din maşinile de curse.

Mai multe detalii despre
noul Alpine A110, concurentul lui Alfa 4C şi Porsche Cayman, vom afla mai aproape de premiera de la Geneva. De la sfârşitul anului 2016, noul Alpine A110 poate fi comandat în ediţia limitată „Premiere Edition” (doar 1,995 de exemplare vor fi produse), având un preţ de 55,000 de euro în Franţa.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,932
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!