Premieră: Noul Peugeot 308 facelift
5 Mai 2017, 10:44
Automobilul Anului 2014, Peugeot 308, trece printr-un facelift de mijloc de carieră, care a atins atât designul, cât şi substratul tehnic. La prima vedere schimbările de la exterior sunt practice invizibile, fiind modificată bara de protecţie faţă, care a primit prize de aer mai mari şi agresive, blocuri anticeaţă revizuite şi un calandru mai mare, din cauza căruia a fost modificată şi capota. La moment nu sunt dezvăluite imagini oficiale cu posteriorul noului 308 facelift, acesta însă vă rămâne neschimbat.
Schimbările de la interior vor fi neesenţiale, noul 308 facelift primind o nouă generaţie i-Cockpit care include Mirror Screen, compatibil cu Mirrorlink, Android Auto şi Apple CarPlay. La bord se vor regăsi opt tehnologii moderne, printre care Active Safety Brake şi Active Lane Departure Warning, 308 facelift fiind şi primul model din grupul PSA, care va avea parte de cruise-control adaptiv cu funcţie de frânare.













Noul Peugeot 308 facelift vine cu sistemul Visiopark 1 cu camera retrovizoare la 180 de grade şi funcţia Park Assist, cu ajutorul cărora maşina poate vira autonom în spaţiul de parcare.
Substratul tehnic va avea schimbări mult mai mari. Noul Peugeot 308 facelift va fi disponibil cu noua transmisie automata în 8 trepte Aisin, care este cuplată la propulsorul diesel BlueHDi 180 disponibil pe versiunea 308 GT.
Pe 308 facelift debutează şi un propulsor diesel absolut nou BlueHDi 130, construcţia căruia a fost inspirată din prototipurile de curse Peugeot, care participau în cursa de 24 de la Le Mans. Noua unitate dispune de sistemul SCR, care reduce emisiile datorită injectării substanţei AdBlue direct în filtru de particule. Toate propulsoarele au fost îmbunătăţite, inclusiv benzinarul PureTech 130, iar acum acestea se conformă normelor ecologice Euro 6.c, care vor intra în vigoare din septembrie 2018 şi vor aprecia consumul şi nivelul emisiilor în regim real de condus, Peugeot fiind primul producător auto, care anticipează aceste norme ecologice.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,780
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!