Galerie foto: noua generaţie Mazda CX-5 a fost dezvăluită la Chişinău

Printre origami, spadasini şi peşte proaspăt, noua generaţie a SUV-ului nipon Mazda CX-5 s-a lansat oficial la Chişinău. În centrul atenţiei nu putea să se afle un alt exemplar decât cel de culoare roşie Soul Red, culoare cu care Mazda se mândreşte atât de mult, pentru are enorm de multe straturi de vopsea şi lac, care-i creează senzaţia de nuanţă adâncă şi nobilă.
Noua generaţie CX-5 oferă o paletă generoasă de motorizări – 3 versiuni cu motoare pe benzină de 2.0 litri (165, 160 CP) şi 2.5 litri (192 CP), precum şi două versiuni diesel, de 150 CP şi 175 CP. Iar preţurile noului SUV pornesc, în Moldova, de la 21,800 euro, ajungând până la 35,000 euro pentru cea mai dotată versiune a celei mai puternice motorizări pe benzină şi până la 36,000 euro pentru cea mai dotată versiune a celei mai puternice combinaţii diesel. Noi zicem că anume în dotările de top Mazda CX-5 este cea mai competitivă în raport cu concurenţii săi, venind extrem de bine echipată, cu extrem de multe tehnologii de ultimă oră, sinonime cu segmentul premium, dar la un preţ cât se poate de raţional. Mai trebuie să ştiţi, de asemenea, că Mazda oferă toate dotările de siguranţă încă din echipările de bază, astfel că până şi un cumpărător al celei mai accesibile combinaţii va beneficia de o protecţie de 5 stele în materie de siguranţă.

Şi am mai vrea să vă spunem despre trei dotări extrem de importante pentru călătorii familişti de drum lung, pe care Mazda CX-5 le are şi le oferă la preţuri foarte raţionale: sistem de navigaţie încorporat pe bază de SD card la preţ de 600 euro pentru dotările incipiente şi standard pentru dotările de vârf, sistemul audio premium BOSE, precum şi farurile full-LED adaptive, o dotare extrem de importantă pentru drumurile lungi în siguranţă.
Dacă ar fi să alegem noi astăzi un SUV pentru achiziţia proprie, cu siguranţă noua Mazda CX-5 ar fi printre top 3 alegeri pe care le-am analiza. Dar, mai multe despre impresiile noastre despre noua generaţie Mazda CX-5 le puteţi ciţi în testul drive Mazda CX-5, realizat de noi în Spania acum două luni.

Eh, şi o altă picanterie de la evenimentul de lansare din Moldova despre care nu putem să nu vă povestim, a fost chiar Mazda MX-5 RF, sportiva de care noi ne-am îndrăgostit pur şi simplu la testul drive cu ea! Şi acum, uite că e disponibilă chiar în Chişinău!

Informaţii utile:
Test drive noua generaţie Mazda CX-5
Test drive noua Mazda MX-5 RF
0
2,855
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!