(VIDEO) Replica celor din Africa pentru filmuleţele cu maşini conduse pe autostrăzile fără limită de viteză, cu o Mazda cu 2 milioane km pe bord

22 Martie 2022, 19:49
Redacţia PiataAuto.md
Filmuleţele cu tot soiul de maşini savuroase, cu motoare care sună frumos, galopând pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania şi atingând viteze de 250-300 km/h sau chiar mai mult sunt populare şi incitante pentru mulţi, pentru că pun în evidenţă ţinuta de drum a unei maşini la viteză maximă, dar şi sunetul pe care motorul său îl poate scoate la viteze maxime. Ei bine, dar nu poate ţările din lume beneficiază de asemenea autostrăzi perfecţioniste. Iar un locuitor din Kongo, Africa, a filmat replica sa pentru aceste filmuleţe.
Acesta a urcat într-o Mazda 323 Combi din 1991, despre care menţionează că are cam 2 milioane de kilometri la bord şi a început a o conduce pe străzile oraşului său. Maşina e într-o stare în care ţi se face milă de ea, părând că se va dezintegra, poziţia de la volan indică şi mai mult starea deplorabilă a maşinii, iar drumul e o potecă acoperită cu niţel prundiş şi pietre, peste care maşina japoneză obosită merge, totuşi, destul de vioi. Într-un final maşina iese şi la asfalt, dar e clar că viteze ca-n Germania nu are cum să atingă.
Dar acest locuitor din Kongo arată totuşi, ceva prin acest video. În primul rând aminteşte că nu toată planeta are autostrăzi. În al doilea rând, ne arată că pentru unii oameni şi o maşină cu 2 milioane de kilometri, care pare să se dezintegreze pe drum, e un mijloc acceptabil de transport, pentru că nevoia îi impune. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
17,545
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!