Un BMW M3 E46, cu parcurs infim, stă blocat într-o parcare din Londra de mai mult de 15 ani, iar proprietarul e de negăsit

26 August 2023, 16:08
Redacţia PiataAuto.md
Fanii BMW din Marea Britanie au atras de curând atenţia la un BMW M3 CSL din generaţia E46, care stă blocat într-o parcare subterană din Londra, având şi două roţi blocate cu utilaje specifice din cauza perioadei prea mare de parcare, dar nimeni n-a venit să ceară deblocarea maşinii de mulţi ani încoace. Intrigaţi de istoria acestuia, aceştia au început să caute date despre maşină, după numărul de înmatriculare, căutând în arhivele inspecţiilor tehnice periodice şi service-urilor BMW. Şi au descoperit lucruri curioase.
Aşadar, acest BMW M3 CSL e fabricat în 2004 şi a fost la 4 august 2004. Maşinile noi nu trebuie să treacă inspecţia tehnică periodică în Marea Britanie în primii 3 ani de exploatare, iar acest BMW nu are în istoria sa nicio singură inspecţie trecută, semn că putea circula legal pe drumuri maxim până în 2007.
Există o înregistrare de schimbare a proprietarului în 2005, în luna martie, Din acest moment, BMW-ul a început a fi parcat în regim normal în această parcare subterană, dar a mai circulat, întrucât există trei vizite la service-uri BMW înregistrate, în noiembrie 2005, aprilie 2006 şi noiembrie 2006, ultima cifră de parcurs fiind de 15.000 mile sau 24.150 km. Undeva între noiembrie 2006 şi august 2007 maşina a rămas parcată în acest garaj fără a mai fi scoasă de acolo.
E curios că în iunie 2013 maşina şi-a schimbat proprietarul în acte, dar noul proprietar n-a venit niciodată s-o ridice din această parcare. Zvonurile spun că proprietarul numărul 2 şi 3 ar fi cineva din orientul mijlociu, care deţine un apartament în zona unde e parcată maşina, dar din motive neclare nu mai vine nimeni să ia acest BMW M3 CSL clasic, care ar valora o avere acum, mai ale la cei doar vreo 25 mii km de pe odometrul său.
Maşina are o zgârietură urâtă la una din jante, iar bara de protecţie spate e deteriorată, probabil de cineva care a manevrat stângaci în locul alăturat. În rest, ea pare un exemplar absolut perfect al unuia din cele mai rare BMW-uri produse vreodată. Doar 1.383 de exemplare de M3 CSL E46 au fost fabricate în istorie! Deci, e păcat să vezi cum această bijuterie rară stă abandonată de minim vreo 16-17 ani în această parcare subterană!
0
104,273
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!