(VIDEO) O Skoda parcată în Chişinău a luat-o la vale, iar toţi încearcă să fugă de ea, până ajunge într-o altă maşină parcată

13 August 2023, 09:55
Redacţia PiataAuto.md
Cândva, când plăcuţele de înmatriculare din Moldova aveau un alt sistem de semnificaţie a literelor pe ele, combinaţia de litere RM A erau atribuite administraţiei locale şi subdiviziunilor sale sau ministerelor. O asemenea Skoda, cu plăcuţe RMA a luat-o la vale de curând în timp ce era parcată pe strada Maria Cebotari din Chişinău. Toţi şoferii care erau opriţi la semafor au fost suficient de rapizi în reacţii încât să-şi ferească maşinile din calea Skodei scăpate de sub control, iar într-in final ea a ajuns într-o Dacia parcată.
Am putea spune că şoferii care aşteptau la semafor şi-au păstrat maşinile intacte pentru că nu aveau privirile aţintite în telefon, cum se mai întâmplă uneori în zilele noastre şi au observat acea Skoda pornită la vale. Şoferul din Kia Sportage reuşeşte să scape la limită, de fapt, maşina sa trecând la doar vreo 10 cm de Skoda.
Din fericire, Skoda n-a mers undeva mai departe, volanul ei întors spre dreapta direcţionând-o spre trotuar din nou. Doar că acolo a tamponat uşor o Dacia Logan parcată. Sperăm doar că şoferul din Skoda a stat ulterior să documenteze cel puţin o împăcate amiabilă cu proprietarul Daciei, pentru a-l despăgubi prin asigurare.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
4,308
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!