(VIDEO) Pedeapsă imediată aplicată de poliţie unui şofer care a vrut să o ia pe scurtătură în Chişinău

9 August 2023, 09:14
Redacţia PiataAuto.md
Unele străzi şi locuri din Chişinău au fost reamenajate în ultimii ani mai restrictiv, eliminându-se zonele de virare la stânga sau interzicându-se ieşirea printr-o anumită zonă a intersecţiei, fiind dirijată spre alta, cu înconjurare, totul pentru a mai reduce situaţiile de traiectorii care creează ambuteiaj sau sunt pur şi simplu haotice. Şi pe Calea Ieşilor, în zona intrării în parcul Alunelul, e permisă virarea la stânga de pe Calea Ieşilor, însă ieşirea din acea zonă de parcare sau înapoi de pe strada Milano pe Calea Ieşilor nu se mai poate face intrând prin locul obişnuit, virând stânga, fiind nevoie să se meargă până la sensul giratoriu, sau să se o ia pe străzile de mai sus până la strada Bariera Sculeni, unde se poate vira la semafor la stânga pe Calea Ieşilor.
E nevoie de înconjurat un pic mai mult, deci, cu ceva pierdere de timp lucru pe care mulţi şoferi nu sunt prea încântaţi să-l facă. N-a fost încântat nici un şofer al unui Peugeot, care s-a gândit că poate economisi timp, virând în acel loc stânga, trecând peste linia dublă continuă, în timp maşinile stăteau la semafor. Puţin mai departe, însă, la semafor aştepta şi o maşină de poliţie.
După manevra şoferului din Peugeot, girofarele poliţiei s-au aprins imediat, iar poliţiştii au virat şi au tras pe dreapta Peugeot-ul, pentru un proces verbal cu amendă corespunzătoare.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
6,719
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!