(VIDEO) Un grup de moldoveni cu un Audi a depăşit un tractor trecând pe sub el pe un traseu din România

20 August 2023, 09:59
Redacţia PiataAuto.md
Isprava uni grup de moldoveni de la bordul unui Audi, făcută pe un traseu din România, face înconjurul lumii acum, imaginile de mai jos ajungând populare peste tot în lume, de la SUA până la China. Aceştia mergeau în urma unui tractor cu roţi imense şi cu un spaţiu mare pe mijloc, prevăzut pentru a nu deteriora plantele — o stropitoare autopropulsată dacă e să vorbim în termeni de agricultură — când eu decis că-l pot depăşi trecând pe sub el, prin acel spaţiu existent între roţi.
Moldovenii au făcut ceea ce-i tenta pe şoferii din toată lumea, de mult ori, să facă, zic multe din comentarii. Autorităţile din multe părţi alte lumii aveau grijă periodic să amintească şoferilor să aştepte răbdători şi să depăşească când e posibil aceste utilaje. Chiar în 2021, spre exemplu, departamentul de transport din Iowa publica o imagine cu o autostropitoare similară şi spunea „oricât de tentant ar părea, vehiculul tău nu va încăpea în spaţiul dedesubt”.
Foto: Sfaturi de la Departamentul de Transport din Iowa, din iunie 2021

Vehiculul moldovenilor a încăput, însă. Unul din cei de la bord spune totuşi, că nu e o idee foarte bună, întrucât şoferul de pe utilajul agricol nu se aşteaptă la una ca asta şi o manevră neaşteptată ar putea duce la un accident. Dar, încurat de alţii, şoferul din Aud face totuşi depăşirea pin spaţiul dedesubt, reuşind să treacă fără a acroşa tractorul.
De această dată, totul a trecut fără un accident, ca prin urechile acului, sau ca printre roţile stropitoare autopropulsate. Dar cu siguranţă asemenea manevre nu trebuie repetate, pentru că pot duce oricând la un accident grav.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: TikTok / dimacornos
0
58,956
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!