(VIDEO) Tesla a scos noul Cybetruck în offroad în Baja, Mexic, transmiţând live performanţele acestuia

10 Octombrie 2023, 10:12
Redacţia PiataAuto.md
Tesla Cybetruck e tot mai aproape de startul oficial al producţiei la scară largă şi al livrărilor în număr mare, iar aseară Tesla a decis să transmită live o ieşire în teren a acestuia, pe unul din traseele din Baja, Mexic, locul unde are loc una din cele mai solicitante competiţii de offroad din lume. Transmisiunea în direct pe X (fostul Twitter), a venit să demonstreze publicului în timp real ce poate face noul Cybertruck, nu în nişte video-uri tăiate şi montate frumos.
Video-ul e comentat de şoferul din cea de-a doua maşină, care menţionează ce fel de teren au întâmpinat maşinile până în acel moment şi în acea regiune. Cu excepţia unor zone mai nisipoase, care dau o solicitate mai mare pentru propulsie, însă, traseul Baja din video nu pare a fi cu nimic mai complicat decât un drum de ţară pe la noi.
Transmisiunea a fost făcută cu internet Starlink, şi se pare că-n aceste regiuni pustii ea n-a fost tocmai rapidă, astfel încât există secţiuni unde rezoluţia e foarte mică, iar imaginea plină de pătrăţele mari.
Totuşi, ideea de a transmite în direct performanţa unei maşini e una admirabilă şi aduce o comunicare mult mai autentică a unui model atât de aşteptat să aibă şi performanţe în offroad, pe care alţi producători n-o prea fac. Skoda, de exemplu, a obosit lumea cu 12 teaser-e la noul său Kodiaq, de parcă lansa cel mai genial model din câte a construit omenirea vreodată, nu o simplă evoluţie a modelului anterior, cu detalii şi informaţii pe care le ştia deja toată lumea. Tesla însă, ne ţine conectaţi cu procesul lung şi dificil al creării şi testării acestui model, cu tot cu amânările posibile şi chiar micile eşecuri pe care le-a avut modelul în lunile anterioare, când producţia a fost amânată pentru perfecţionarea liniei de producţie, din cauza alinierii insuficient de bune a panourilor de caroserie. E un proces apropiat de cuceririle cosmice, când lucrurile se întâmplă pentru prima oară într-o nouă cucerire, iar publicul poate fi parte inclusiv la teste şi insuccese, până la atingerea adevăratului succes al misiunii.
Vezi în primele 7 minute din video-ul de mai jos înregistrarea transmisiunii live a celor de la Tesla. Cele 7 minute ulterioare nu au nici o utilitate, fiind adăugate de cel care a încărcat acest video, aşa că doar prima jumătate contează.
0
6,378
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!