(VIDEO) Un şofer de Rolls-Royce din Chişinău are surpriza să constate că nimeni nu-i permite să profite de tupeul său

4 Octombrie 2023, 09:40
Redacţia PiataAuto.md
Tupeul unui şofer de Rolls-Royce din Chişinău s-a întâlnit cu determinarea altor şoferi de a nu-l lăsa să profite de manevra sa. Şoferul de Rolls-Royce, care şi-a bifat şi plăcuţe de înmatriculare speciale, a depăşit o coloană de maşini pe Mihai Viteazul, acolo unde în prezent au loc lucrări la unul din poduri şi e întotdeauna trafic aglomerat. Cel din Rolls-Royce a mizat ca va reveni în coloana de trafic unde va considera el că e oportun, dar n-a fost să fie aşa.
Şoferii de alături, care circulau regulamentar, au refuzat să-i facă loc Rolls-Royce-ului, ca acesta să intre în faţa lor. Cu fiecare mică înaintare a coloanei, toate maşinile înaintau pe traiectoria lor de neclintit. Şoferul de Rolls-Royce a tot stau cu maşina pe jumătate pe contrasens, deasupra liniei duble, iar la un moment dat a aprins luminile de avarie pentru a se face văzut de către cei care veneau pe contrasens.
În cele din urmă, după ce a fost clar că nu-l mai lasă nimeni să intre, iar în faţă traficul se îngusta pe unul din poduri, şoferul din Rolls-Royce a făcut o manevră prin care a plecat spre o altă ieşire de pe contrasens, mizând să ocolească zona printr-o altă parte a oraşului, probabil.
Acum rămâne să vedem dacă poliţia se va autosesiza şi-l va pedepsi pe acest şofer după merit, aplicând-i amenda şi punctele de penalizare care i se cuvin pentru încălcările comise.
Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Lista AutoHam Moldova
0
63,920
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!