În Chişinău a fost inaugurat al doilea showroom Skoda, elaborat în noul stil al mărci cehe

6 Noiembrie 2023, 08:53
Redacţia PiataAuto.md
Skoda a fost prima marcă reprezentantă oficial în Republica Moldova de la independenţă încoace, încă de la începutul anilor 90, iar astfel ataşamentul faţă de ea e unul mai special în Moldova. Primul showroom de atunci fusese inaugurat pe Calea Ieşilor, şi abia după aproape 20 ani Skoda trecuse într-un nou showroom larg pe Calea Orheiului, locaţia veche obţinând altă menire. Acum, însă, a fost inaugurat şi cel de-al doilea showroom din Chişinău, care va funcţiona alături de cel existent până acum. Noul edificiu se află tot pe Calea Ieşilor, marcând astfel revenirea Skoda pe aceeaşi stradă pe care şi-a început istoria în Moldova, dar la o altă adresă.
Noul showroom a fost elaborat în stilul actualizat al mărcii cehe, cu noua emblemă şi noua gamă de culori, cu două nuanţe de verde mai intens.
De asemenea, întreaga ambianţă a edificiului denotă aceeaşi atenţie şi abordare de design ca şi maşina, filosofia cehă spunând acum că în interiorul acestui edificiu trebuie să simţi aceleaşi linii de design, aceleaşi materiale, aceeaşi inspiraţie în design. Şi celor de la Skoda pare să le fi reuşit de minune crearea acestei ambianţe.
Cu ocazia inaugurării, au fost alese exemplare Skoda de culori mai intense, pentru care se optează mai rar, dar care merită cu siguranţă mai multă atenţie decât banalele alb sau argintiu.
Cert e că în acest moment noul edificiu e unul din cele mai progresiste în aspect şi elemente de tehnologie din Chişinău şi din toată regiunea din jur.
2
2,183
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!