(VIDEO) Lancia îşi prezintă filosofia marii promisiuni de a renaşte la gloria de altă dată a mărcii italiene

25 Noiembrie 2023, 17:25
Redacţia PiataAuto.md
Lancia a fost una din mărcile cele mai admirate şi dorite în lume acum vreo 50 de ani. Astăzi e greu să ne imaginăm una ca asta, dar au fost multe decenii la rând, în care designerii şi inginerii Lancia inovau cu ambiţie şi curaj şi lansat maşini pline de personalitate, fabuloase în performanţe şi în maniera de condus, care furau ochii şi inimile. Ei bine, acum câteva luni, prezentând concepte noi, Lancia a făcut o mare promisiune de a reveni la gloria de altă dată în următorii ani.
Acum Lancia e în forfota acestei reinventări. Va exista o nouă generaţie Ypsilon ca o etapă intermediară, de a asigura o minimă viabilitate a mărcii pentru câţiva ani. Dar dincolo de asta, vor apărea mult mai multe modele, în mult mai multe segmente, iar Lancia va trece la propulsia pur electrică.
De curând, cei de la Lancia au publicat şi două video-uri prin care îşi prezintă filosofia lor pentru marea renaştere la gloria de altă dată. Aceştia vorbesc despre designul viitoarelor maşini şi elementele de la care se inspiră, dar totodată îşi aduc aminte de tot ce a fost mai frumos în istoria lor şi încearcă să preia ingredientele din trecut, pentru a avea gust şi aromă în viitor.
Se anunţă, aşadar, o perioadă frumoasă pentru Lancia, dacă aceste intenţii şi promisiuni vor fi îndeplinite. Zicem dacă, pentru că au mai existat promisiuni în ultimul deceniu. De această dată ele par mai grandioase şi mai ferme, iar schimbarea la propulsa electrică dă ocazia unei reinventări consistente. Pentru că Lancia ar merita să revină la gloria de altă dată, cu maşini moderne.
Apropo, gloria de altă dată a Lancia noi am explorat-o de curând direct, pe viu, la bordul unei Fulvia Cupe 1600 HF din anii 70.
Prin urmare, mai jos includem cele două video de filosofie Lancia, dar şi video-ul nostru cu explorarea Fulviei clasice.
0
11,764
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!