Un Ford Mustang a intrat într-un magazin din Chişinău, după un derapaj neinspirat în parcarea acestuia

17 Ianuarie 2024, 08:03
Redacţia PiataAuto.md
Dacă în multe cazuri cu derapaje care sfârşesc trist maşinile protagoniste păreau a fi BMW-uri până de curând, în ultimul timp Ford Mustang are toate şansele să ia poziţia de lider, mai ales dacă luăm în considerare cât de puţine asemenea maşini există în circulaţie şi cât de frecvent acestea ajung în situaţii regretabile. Ieri un Ford Mustang a intrat în magazinul Metro din Stăuceni, ieşirea din nord a Chişinăului, după un derapaj neinspirat în parcarea acestuia.
Informaţiile oficiale dau un calificativ steril de „a pierdut controlul volanului”, dar mai degrabă şoferi s-a pomenit cu o maşină pe care nu a mai putut-o controla, după ce a avut ideea neinspirat de a face derapaje în parcarea unui magazin aglomerat, foarte aproape de zona intrării în aceste magazin, unde foarte mulţi pietoni intră deja în magazin după ce şi-au lăsat maşinile în parcare.
Şoferul a avut totuşi norocul de a intrat în peretele magazinului într-o zonă în care era doar sticlă, impactul având loc pe centrul acestui segment de sticlă, evitându-se astfel lovirea unui element de structură sau a unui zid de piatră.
Asta a făcut ca maşina să spargă acea sticlă, deteriorând întreaga secţiune, dar să evite totuşi un impact care ar fi putut fi mult mai grav în cazul unei lovituri într-o porţiune mai rigidă.
Maşina a scăpat relativ uşor din această experienţă, după cum se poate vedea din imaginea de mai sus.
0
1,820
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!