(VIDEO) La 84 de ani, această pensionară din Elveţia îşi conduce exemplarele Porsche şi Lamborghini pe circuite, cu regularitate

19 Ianuarie 2024, 10:37
Redacţia PiataAuto.md
Cum ne-am imagina cei mai mulţi dintre noi tabloul perfect al perioadei de pensionare, poate chiar a unei perioade de după 80 de ani? Am visa să fim încă în formă, cu certitudine, şi chiar dacă mulţi şi-ar dori tihnă, probabil şi mai de admirat e dacă îţi poţi păstra toate dexteritatea şi precizia până la acea vârstă, altfel încât să poţi până şi conduce maşini de performanţă pe circuite sportive, cu toate reacţiile instantanee necesare şi cu toate sincronizare mişcărilor. Sonja M. Heiniger e o asemenea pensionară din Elveţia, în vârstă de 84 ani acum. Ea deţine exemplare Porsche şi Lamborghini şi vine cu ele cu regularitate pe circuite sportive, la tot soiul de zile deschise când e posibil accesul, conducându-le cu pedala în podea
Sonja deţine un ditamai Porsche 911 GT3 RS din generaţia 991, o maşină de performanţă supremă de circuit, mult mai ascuţită în reacţii decât orice 911 de drum, dar pe care mulţi proprietari se încumetă să o conducă şi pe drumurile publice în zilele obişnuite, mai ales pe drumuri superbe alpine, unde mai poţi lua din când în când un viraj mai în forţă, sau mai poţi accelera în urcările de munte dintre două viraje.
De asemenea, tot ea mai deţine şi un Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale, o maşină construită la vremea sa doar în 149 exemplare! Mulţi ar ţine această maşină într-un garaj, ca obiect de colecţie, însă Sonja preferă s-o savureze plenar pe circuit ori de câte ori are ocazia.
Pensionara din Elveţia stăpâneşte maşinile de performanţă de minune, şi le-a condus până la limitele lor mecanice maxime, până şi pe circuite renumite precum Imola sau Monza din Italia!
Există şi două video-uri filmate cu ea pe parcursul ultimilor doi ani, care au ieşit la iveală abia recent, în care pensionara de 84 de ani îşi arată măiestria în condusul bolizilor săi!
Vezi aceste două video-uri mai jos.
0
1,817
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!