(VIDEO) Pedeapsă imediată, aplicată de poliţia din Moldova unui şofer care a luat-o pe de-a dreptul pe un drum de 6 benzi chiar prin faţa poliţiştilor

12 Ianuarie 2024, 09:23
Redacţia PiataAuto.md
Există unele încălcări de trafic într-atât de neînţeles, încât nu doar aduc riscuri de siguranţă, ci şi trezesc o nedumerire faţă de cum a fost posibilă o asemenea situaţie. Exact o asemenea încălcare de trafic a fost surprinsă aseară în Chişinău de o cameră de bord chiar în faţa unei maşini de poliţie, iar pedeapsa nu s-a lăsat deloc aşteptată.
Totul s-a produs pe strada Petricani, o stradă cu 6 benzi de circulaţie, câte 3 pe sens, la o oră de seară. Şoferul unei maşini a vrut să iasă de pe un teritoriu adiacent drumului, dar n-a binevoit să meargă până la sensul giratoriu, aflat la 200 metri, ci a decis să vireze stânga, ignorând linia dublă continuă.
Mai mult ca atât, întrucât o maşină mergea pe banda din stânga a părţii opuse, şoferul care a virat neregulamentar şi-a ajustat traiectoria pentru a nu ieşi chiar deodată în faţa acelei maşini, ci a mai mers un pic pe contrasens pe diagonală, după care a trecut şi peste linia dublă şi a ajuns pe cealaltă parte.
Doar că acea maşină, care mergea pe banda stângă şi din cauza căreia el şi-a ajustat traiectoria, era de fapt o autospecială de poliţie, care a aprins imediat girofarele şi l-a tras pe dreapta.
Prin urmare, toată manevra a sfârşit cu o amendă pe măsură şi cu puncte de penalizare aplicate şoferului. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.
1
1,329
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!