Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Seat Toledo Concept va debuta la Geneva

3 Martie 2012 - 08:00
Ilie Toma
Seat Toledo Concept va debuta la Geneva
Seat va aduce la Salonul Auto de la Geneva o versiune apropiată de producţie a viitorului Toledo, model care ia din nou formă de sedan. Primele două generaţii ale modelului aveau acelaşi tip de caroserie, însă cea de-a treia generaţie primise o siluetă complicată de hatchback. Pentru noua generaţie, însă, germanii au avut o abordare mai practică pentru marca spaniolă, astfel încât noul Toledo prea masiv silueta actualului Volkswagen Jetta şi îl întruchipează într-o formă mai bugetară.

Chiar şi aşa, Toledo Concept aduce mici detalii condimentate, care sunt menite să îi confere o oarecare personalitate proprie. Cu o lungime de 4,48 m şi un ampatament de 2,60 metri, noul sedan va oferi şi un spaţiu interior generos pentru cinci ocupanţi. Ciudat, însă interiorul conceptului nu prea seamănă cu cel de Jetta, chiar dacă elementele cheie au aceeaşi poziţionare ca în cazul fratelui german.

Noua generaţie Toledo ar urma să fie dezvăluită ceva mai târziu, pe parcursul acestui an, astfel încât la finele anului 2012 aceasta să ajungă în showroom-urile europene.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter