Prima pagină  »  Contactaţi-ne
Contactaţi-ne
PiataAuto.md – Site-ul lumii auto din Moldova

Ştiri auto şi articole, test drive, expediţii şi road-trip-uri pe patru roţi – toate făcute din pasiune pentru maşini, cu calitate a conţinutului produs şi cu dorinţa continuă de a oferi publicului nostru idei şi istorii inedite, out-of-the box – asta ne defineşte, de rând cu elemente şi instrumente practice ale site-ului nostru, disponibile în versiuni desktop şi mobilă.

Echipa redacţiei şi cea extinsă a aventurierilor a ajuns şi-n Africa la bordul automobilelor, dar şi-n teritoriile arctice, şi cu maşini mai dârze, şi din cele mai pasionale, ba chiar şi cu motociclete sau, mai nou – cu maşini 100% electrice. S-a întâmplat să ajungem pe circuite sportive renumite – Nurburgring, Hungaroring, Estoril, Catalunya, Istanbul Park, Circuit of America – gonind maşinile de teste drive pe ele. Am relatat de la faţa locului de la cele mai superbe evenimente auto – Concorso d’Eleganza de la Villa d’Este, Festivalul Vitezei de la Goodwood, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, şi am ajuns în unele din cele mai exclusive uzine auto ale lumii – Rolls-Royce în Goodwood, Morgan în Worchester, uzina de restaurare a maşinilor clasice a celor de la BRABUS sau imensa uzină BMW din Spartanburg, SUA. Texte, fotografii superbe, reportaje video de prin locuri magnifice – toate se regăsesc pe PiataAuto.md şi pe canalele afiliate de social media.

Asta e povestea frumoasă a primului site auto din Moldova, care continuă consecvent de mulţi ani încoace şi care adună în jurul său o comunitate tot mai mare de pasionaţi auto. Asta e povestea din care eşti parte şi tu, şi din care te invităm să fii parte şi mai departe, pentru că avem multe idei ambiţioase şi de aici încolo, pentru a deveni şi mai buni, şi mai interesanţi pentru tine, şi mai originali şi îndrăzneţi. Ba chiar mai departe vrem să te facem pe tine parte şi mai integră din comunitatea noastră, cu care să scriem împreună poveşti frumoase de viaţă cu maşini!

Ne poţi oricând contacta, vom fi bucuroşi să comunicăm!

Datele de contact ale redacţiei PiataAuto.md:

"Online Media" SRL

Telefon: (+373) 69011547
E-mail: office@piataauto.md

Adresa redacţiei: Str. Grenoble, 259/7, parter A
MD-2072, mun.Chişinău, Republica Moldova


Echipa redacţiei PiataAuto.md:

Ilie Toma
Editor şef

Denis Godorozea
Redactor

Din echipa extinsă de aventurieri şi expediţionişti PiataAuto.md fac parte:
Alex Berdicevschi
Anatolie Untura
Dan Untura
Maxim Ciumash
Alexandr Bodyliev

    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!