Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Modificări discrete pentru Range Rover Sport

22 Mai 2012 - 17:06
Ilie Toma
Modificări discrete pentru Range Rover Sport
Înainte de sfârşitul unei cariere glorioase, Range Rover Sport primeşte o serie de modificări care îi vor garanta atractivitatea pentru încă cel puţin un an de producţie. Ultimele felii sunt întotdeauna cele mai gustoase, iar Range Rover Sport se va conforma întru totul acestei idei.

Clienţii SUV-ului de lux vor beneficia de posibilitatea alegerii între 5 nuanţe noi de vopsea exterioară: Barolo, Barossa, Causeway, Havana şi Mariana. Range Rover Sport a primit şi un nou set de jante din aliaj uşor, cu cinci spiţe, iar clienţii care vor opta pentru versiunea Supercharged vor descoperi că etrierele frânelor provin de la Brembo şi sunt vopsite în culoare roşie.

La interior, noii proprietari ai SUV-ului de lux vor putea alege o cromatică formată din două culori contrastante, în mai multe variante posibile. De asemenea, clienţii vor putea opta şi pentru un pachet de inserţii de carbon, care va conferi interiorului un aer mult mai sportiv şi mai modern.

Acum doi ani, Range Rover Sport a trecut printr-un facelift serios, care a însemnat şi modificări serioase la partea tehnică, întreaga gamă de motoare fiind revizuită. În prezent, cu excepţia unor limitări regionale, Land Rover Range Rover Sport este disponibil cu trei motorizări diesel şi două pe benzină. Cea mai accesibilă motorizare vine cu un diesel de 211 CP sub capotă în timp ce versiunea cea mai performantă – 5.0 Supercharged – vine cu un motor V8 supraalimentat sub capotă, capabil să dezvolte 510 CP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter