Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua generaţie Lexus IS vine la Salonul Auto de la Geneva. Versiunea europeană e şi mai agresivă!

7 Martie 2013 - 00:15
Ilie Toma
Noua generaţie Lexus IS vine la Salonul Auto de la Geneva. Versiunea europeană e şi mai agresivă!
Să vezi şi să nu crezi! Maşina asta e un model de serie, nu un concept! Ne-am învârtit în jurul ei de câteva ori, am privit blocurile astea optice senzaţionate în faţă şi mai ales în spate, şi tot nu ne vine să credem că un asemenea design e posibil pe un sedan de producţie! Ei bine, nu vom greşi dacă vom spune că astăzi noul Lexus IS e cel mai agresiv şi cel mai îndrăzneţ dintre concurenţii din segmentul său!

Versiunea europeană a primit mici modificări de design care fac modelul să pară şi mai agresiv, iar pe deasupra pachetul F-SPORT va da un ultim accent de sportivitate agresivă celor care şi-l vor bifa în lista de opţionale.

Lexus IS, cel destinat Europei, vine cu două motorizări – IS 250 şi IS 300h. Sub capota versiunii IS 250 este montat un propulsor V6 de 2.5 litri, care dezvoltă 207 CP şi 250 Nm cuplu maxim. Cu acest propulsor sub capotă, Lexus IS 250 poate prinde prima sută în 8.1 secunde, iar viteza maximă ajunge la 225 km/h.

Versiunea IS 300h are la bază un sistem de propulsie hibridă, care combină un electromotor cu un motor pe benzină, tot de 2.5 litri. Doar că, de această dată, e vorba de un propulsor de 4 cilindri în linie, care funcţionează după ciclul Atkinson. Motorul pe benzină livrează 181 CP, în timp ce electromotorul mai furnizează alţi 143 CP. Astfel, cu peste 300 CP cumulaţi, noul Lexus IS 300h poate fi nu doar eficient, ci şi extrem de performant, atingând prima sută în doar 8.3 secunde.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter