Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mitsubishi va prezenta la Shanghai conceptul unui viitor sedan compact

18 Aprilie 2013 - 10:27
Denis Godorozea
Mitsubishi va prezenta la Shanghai conceptul unui viitor sedan compact
După un debut modest la Salonul Auto de la Bangkok, Mitsubishi va aduce noul sedan conceptual, numit Concept G4, la Salonul Auto de la Shanghai, care î-şi va deschide uşile pe data de 20 aprilie.

Conceptul prefaţează apariţia unui viitor sedan compact global, bazat pe platforma noului hatchback Space Star. Conceptul se caracterizează prin caroseria ultra rigidă, realizată din oţel de înaltă rezistenţă numită Reinforced Impact Safety Evolution (RISE), ceea ce este destul de rar întâlnit pe modelele de clasă mică.

Aceeaşi caroserie o va primi şi sedanul de serie, care se va distinge de concept prin grila şi elementele de iluminare mai modeste, atât cât şi prin lipsa kitului aerodinamic, care, cel mai probabil, va fi oferit opţional. În rest, modelul de serie va reprezenta ”copia” exactă a conceptului.

Sub capota conceptului G4 se regăseşte propulsorul pe benzină de 1.2 litri, ce dezvoltă 78 CP şi 100 Nm, fiind cuplat la un variator CVT, exact ca pe modelul Space Star.

Nu este exclus, că modelul de serie va primi şi un propulsor de 1.0 litri (70 CP), ce va fi cuplat la o cutie de viteze manuală.

Potrivit japonezilor, sedanul va oferi un spaţiu generos la interior, consum redus, o suspensie confortabilă şi o manevrabilitate excelentă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter