Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Vânzările Mitsubishi în Rusia au crescut cu 46.5%. Urmează un nou sedan subcompact!

9 Aprilie 2013 - 08:50
Ilie Toma
Vânzările Mitsubishi în Rusia au crescut cu 46.5%. Urmează un nou sedan subcompact!
O fi continentul european unul foarte anevoios pentru Mitsubishi şi pentru producătorii niponi în general în aceste timpuri, dar nu şi partea estică a lui. Mitsubishi raportează o creştere record a vânzărilor în Rusia, cea mai mare piaţă de desfacere a sa!

Astfel, în primul trimestru al acestui an, Mitsubishi a vândut în Rusia cu 46.5% mai multe maşini decât a făcut-o în aceeaşi perioadă a anului 2012. În total, Mitsubishi a vândut 19,140 automobile în primele trei luni ale anului. Creşterea pentru luna martie este şi mai impunătoare, ea constituind 65.7% faţă de luna martie a anului trecut!

Cel mai popular model Mitsubishi de pe piaţa rusă este noul Outlander, care s-a vândut în 5,568 exemplare timp de 3 luni. Al doilea model în top este Mitsubishi ASX. Cu aceste creşteri, Mitsubishi se apropie tot mai mult de momentul în care va atinge o cifră anuală de vânzări de peste 100,000 exemplare pe piaţa Rusiei.

Date fiind aceste rezultate promiţătoare ale producătorului japonez în Rusia, nu e de mirare să aflăm că cei de la Mitsubishi au cumpărat şi pachetul majoritar de acţiuni a companiei distribuitoare a automobilelor Mitsubishi în Rusia – Rolf. Cu ajutorul acesteia, producătorul poate acum monitoriza mult mai îndeaproape preferinţele clienţilor ruşi, iar primele rezultate se fac deja vizibile.

Producătorul nipon a constatat că piaţa Rusiei nu poate fi cucerită cu un hatchback subcompact precum noul Space Star, dar va produce în Rusia un sedan subcompact derivat din acesta, care va avea sub capotă acelaşi propulsor aspirat natural de 1.2 litri ca şi Space Star, cuplat fie la o transmisie manuală, fie la una automată cu raport continuu variabil. Motorul va livra 78 CP şi 100 Nm şi va avea un consum apropiat de valoarea de 4.3 litri/100 km. Mai mult ca atât, noul sedan Mitsubishi se va putea mândri cu un coeficient aerodinamic record şi o concepere foarte practică. Dar mai ales cu un preţ fantastic de atractiv la achiziţie şi mentenanţă! Numele noului sedan nu este cunoscut, însă Mitsubishi a dezvăluit un prim concept care îl prefaţează, imaginea căruia o puteţi vedea în zona alăturată.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter