Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Peugeot 208 T16 şi Sebastien Loeb sunt gata de atac [Video]

28 Mai 2013 - 18:52
Denis Godorozea
Peugeot 208 T16 şi Sebastien Loeb sunt gata de atac [Video]
Până la startul competiţiei anuale Pikes Peak International Hill Climb, a rămas doar o lună, iar Peugeot a prezentat un video, unde Sebastien Loeb testează bolidul Peugeot 208 T16 de 875 CP şi 875 kg pe muntele francez Mont Ventoux - casa legendarului Tour de France.

După o absenţă de 25 de ani, Peugeot revine în competiţia de la Pikes Peak cu o coloristică asemănătoare celei de pe Peugeot 405 T16 a lui Ari Vatanen, care a pus un record absolut în anul 1988 - bolidul legendar apare spre finele video-ului.















Dar dacă Ari Vatanen a stabilit recordul pe pietriş, acum însă, Pikes Peak este asfaltat şi automobilele de curse au o aderenţă mult mai bună aici, chiar dacă fanii înrăiţi spun, că era mult mai interesant şi spectaculos când nu era asfalt.

Potrivit lui Sebastien Loeb, ascensiunea muntelui Mont Ventoux i-a oferit o închipuire despre ceea ce îl aşteaptă pe muntele Pikes Peak din Colorado. Loeb va trebui să bată recordul de anul trecut de 9 minute şi 46.164 secunde, fără a oferi şanse nici unui dintre participanţii din acest an.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter