Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Facelift pentru Toyota Yaris

25 Aprilie 2014 - 12:52
Ilie Toma
Facelift pentru Toyota Yaris
La aproape 3 ani de la lansarea pe piaţă, micuţa Toyota Yaris trece printr-un tratament de împrospătare. Noul design al modelul s-a inspirat din noul Aygo, lansat recent la Geneva, cele mai mari modificări venind la partea frontală. Deşi Toyota nu publică deocamdată nicio imagine cu posteriorului lui Yaris facelift, niponii menţionează că blocurile optice de acolo s-au pricopsit cu LED-uri, fiind de asemenea modificată şi forma difuzorului de aer şi cea a hayonului în regiunea plăcuţei de înmatriculare.

A fost actualizat şi interiorul modelului, dar descrierile producătorului asupra modificărilor efectuate sunt, deocamdată, destul de vagi, menţionându-se dorinţa de a crea efectul unui spaţiu mai generos, de a spori senzaţia calităţii şi de a asigura o gamă mai mare de opţiuni de culori şi echipamente.

Inginerii Toyota menţionează că au revizuit şi suspensia modelului, pentru a spori deopotrivă confortul şi manevrabilitatea. Zgomotele care pot veni de la reacţiile suspensiei pe drumuri imperfecte au fost de asemenea reduse. Gama de motoare a rămas identică celei de dinaintea faceliftului.

Primele exemplare Toyota Yaris facelift umează să ajungă în showroom-ul din Moldova către luna august a acestui an.

Puteţi citi testul nostru drive cu Toyota Yaris pre-facelift aici.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter