Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Limuzina blindată Audi A8 L Security a devenit şi mai sigură!

8 Septembrie 2015 - 12:35
Denis Godorozea
Limuzina blindată Audi A8 L Security a devenit şi mai sigură!
Dacă ieri britanicii se lăudau cu al său SUV blindat, Range Rover Sentinel, astăzi deja germanii ne prezintă limuzina blindată Audi A8 L Security care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Faţă de versiunea lansată în 2014, noul Audi A8 L Security a devenit şi mai sigur datorită ridicării nivelului de protecţie de la VR 7 la VR 9 – cel mai înalt nivel de securitate pentru automobilele civile, fiind chiar mai sigur decât acelaşi Range Rover Sentinel care corespunde normelor de protecţie balistică VR 8. Astfel, noul A8 L Security a devenit cel mai sigur Audi creat vreodată şi una din cele mai sigure maşini civile blindate! În construcţia noului Audi A8 L Security au fost utilizate diferite materiale ultra-rezistente, dar şi ultra-uşoare, precum aliaje speciale din aluminiu şi ţesăturii de aramid, în timp ce „celula” habitaclului este construită prin utilizarea oţelului călit la temperaturi mari. Geamurile multi-laminate sunt acum şi mai rezistente. Limuzina blindată poate fi dotată opţional cu sistem intercom de comunicare cu cei din afara maşinii, sirene, girofaruri integrate subtil, sistem selectiv de deblocare al portierelor, sistem care oferă aer curat în habitaclu, sistem anti-incendiu şi sistem de „evadare” din interiorul maşinii.

Noul Audi A8 L Security este propulsat fie de un V8 Bi-Turbo de 4.0 litri TFSI (435 CP şi 600 Nm) sau de propulsorul aspirat natural de 6.0 litri W12 FSI (500 CP şi 625).

Viteza maximă pentru ambele versiuni este limitată la 210 km/h pentru a nu suprasolicita cauciucurile run-flat care nu rezistă la viteze mai mari.

Consumul variază de la 10.9 la 13.5 l/100 km, în timp ce capacitatea de încărcare al maşinii este una dintre cele mai bune din clasă - 600 kg.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter