Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Iată cine a câștigat un Volkswagen Scirocco la loteria moldoveanului!

8 Decembrie 2015 - 10:48
Denis Godorozea
Iată cine a câștigat un Volkswagen Scirocco la loteria moldoveanului!
anunțam despre loteria inedită a moldoveanului Victor Ștefănică, dar și despre rapiditatea cu care s-au vândut toate cele 500 de tichete a câte 10 euro, iar acum, după ce a avut loc loteria în sâmbăta trecută, vă anunțăm despre câștigătorul acesteia! La extragere au participat o mare parte dintre cei care au procurat tichete, iar aceasta a avut loc într-un mod transparent prin intermediul site-ului Random.org, care fuseseră verificat în prealabil.

Cu mari emoții Victor a apăsat butonul, iar site-ul a ales numărul 110. Tichetul cu acest număr îi aparținea lui Dan Ghimpu, care a comandat două tichete direct din Olanda. Dan este un mare pasionat de automobile realizate în stilul „stance”, având și el un proiect în acest stil bazat pe Mazda MX-5 de prima generație, care a fost vândută recent. Astfel, acest câștig a fost pentru Dan ca o nouă briză de aer, un nou proiect! Se pare, ce mai poți face acestui Volkswagen Scirocco Mk2 vopsit în culoarea superbă Porsche Guards Red și dotat cu jante rare Carline CM2? Totuși, Dan are mai multe planuri, inclusiv instalarea unui propulsor mai puternic (acum propulsorul de 1.6 litri livrează doar 101 CP) și a unei suspensii pneumatice în locul celei statice. Între timp Victor Ștefănică deja și-a achiziționat o mașină pentru un nou proiect, la care visa de mult timp! Acesta este un Porsche 944 pe care Victor îl va restaura la starea lui originală, cum și o merită un Porsche adevărat! Să le urăm succes băieților!

Loteria lui Victor a avut un succes nemaipomenit, dar înainte de a face una similară, trebuie să știți că Victor și pagina sa LowHouse au mii de prieteni, abonați și un statut de încredere, care au și asigurat succesul. Dacă nu dispuneți de același statut și de o mașină captivantă, nici nu încercați să repetați același lucru, pentru că șansele de succes sunt aproape nule. Pe acest link puteți vedea cum a decurs loteria.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter