Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Doza de lux: PiataAuto.md participă de astăzi la un grandios test drive internaţional, cu decapotabile de lux, pe Coasta de Azur!

11 Aprilie 2016 - 08:15
Ilie Toma
Doza de lux: PiataAuto.md participă de astăzi la un grandios test drive internaţional, cu decapotabile de lux, pe Coasta de Azur!
Săptămâna asta va fi una marcată de oportunitatea de a gusta din luxul suprem pentru echipa PiataAuto.md. Vom gusta din decapotabile de lux absolut, într-o regiune a luxului absolut: Coasta de Azur. Nisa, Monaco, Cannes şi nu numai – acestea sunt împrejurimile în care vom savura plăcerea condusului unor decapotabile magnifice!

Aşadar ce maşini vom conduce începând de azi pentru următoarele zile, în cadrul acestui grandios test drive internaţional? Sunt tocmai 4 modele la număr, din două familii de modele! Deci, ţineţi-vă bine: avem în meniu noul Mercedes-Benz SLC şi noul Mercedes-Benz S-Class Cabriolet! Mai mult ca atât, modelelor „normale”, în motorizări precum SLC 250d, SLC 300 şi S 500 Coupe, li se vor alătura şi modelele pur-sânge ale diviziei AMG! Aşadar, vom gusta deliciul condusului noului Mercedes-AMG SLC 43, dar şi celei mai puternice decapotabile mari de lux din gama producătorului din Stuttgart: Mercedes-AMG S 63 4MATIC Cabrilolet!

Staţi pe alături pe PiataAuto.md şi pe pagina noastră de Facebook! În aceste zile vă vom delecta cu primele impresii şi momente surprinse la grandiosul test drive de pe Coasta de Azur, iar mai apoi urmează şi fantasticele teste publicate aici, pe site! Fireşte, redacţia PiataAuto.md este unica din Moldova prezentă la acest test internaţional, ca şi la multe altele, aşa că asemenea materiale exclusiviste le veţi putea găsi doar pe site-ul nostru!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter