Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

„Maşină capcană” cu girofar „invizibil”!

8 Aprilie 2016 - 16:52
Denis Godorozea
„Maşină capcană” cu girofar „invizibil”!
Probabil cu toţii am avut momente când la văzul unei maşini care seamănă cu una de poliţie mai întâi privim vitezometrul, iar apoi verificăm dacă maşina are girofar. Girofarul este cel mai distinctiv element al unei maşini de poliţie, chiar dacă acesta nu este pornit. Cei de la Ford au propus un aspect mai discret pentru maşina de poliţie Ford Explorer Police Interceptor Utility conferit de girofarul… invizibil! Cu un asemenea girofar maşina de poliţie nu se va arunca în ochii celor ce încalcă regulile de circulaţie, iar în momentul încălcării aceştea vor fi surprinşi de luminile apărute de nicăieri.

Girofarul „invizibil” este instalat la interior după parbriz şi poate fi observat doar atunci când este pornit. Acest girofar este asistat şi de o mulţime de lumini LED integrate în corpurile oglinzilor retrovizoare, calandru şi blocuri optice. Girofarul este dublat şi pe hayon şi pe geamurile laterale spate. Într-o clipă SUV-ul forţelor de ordine aparent obişnuit se transformă într-un brad de Crăciun!

Apropo, girofarul poate lumina la diferite intensităţi care pot fi ajustate în regim automat. În rezultat americanii au creat un fel de „maşină capcană” care există şi la noi în Moldova, doar că are un aspect şi un scop un pic diferit…
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter