Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz a început producţia transmisiei automate 9G-Tronic în România

8 Aprilie 2016 - 18:00
Denis Godorozea
Mercedes-Benz a început producţia transmisiei automate 9G-Tronic în România
Cei de la Mercedes-Benz au investit 300 milioane de euro în uzina Star Assembly din Sebeş şi au creat 1,000 de locuri de muncă doar pentru a începe producţia transmisiei automate cu 9 trepte 9G-Tronic în România.

Uzina a fost extinsă pe un teritoriu care se egalează cu 10 terenuri de fotbal, iar în edificarea acesteia au fost utilizate 500 de kilometri de cablaje şi 5,000 de tone de metal.

Uzina din Sebeş a început activitatea în anul 2013 cu asamblarea transmisiilor automate în 5 trepte. Cutiile de viteze în 7 trepte, 7G-Tronic, au început a fi asamblate în 2014, iar acum a venit rândul şi noilor cutii de viteze 9G-Tronic să fie asamblate în România.

Conform celor de la Mercedes-Benz, uzina din Sebeş este de o importanţă majoră pentru producătorul german, iar executarea şi calitatea sunt la cel mai nalt nivel. Pentru a începe producţia cutiilor 9G-Tronic în România, timp de câteva luni de zile toţi lucrătorii uzinei au trecut un program de calificare la uzina din

Untertürkheim – cea mai mare uzină de producere al transmisiilor Mercedes-Benz.

Prima transmisie automată cu 9 trepte pentru vehicule premium din lume se instalează pe modelele Mercedes-Benz cu tracţiune spate sau integrală, cu propulsoare diesel, pe benzină sau propulsii hibride. Primul model echipat cu această transmisie a fost Mercedes-Benz E 350 BlueTEC (W212), iar SUV-ul GLE Coupe a fost primul Mercedes-Benz care a primit din start această transmisie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter