Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un Ford Mustang GT a bătut recordul de viteză pentru cel mai rapid… pat din lume! (Video)

27 Decembrie 2016 - 11:28
Denis Godorozea
Un Ford Mustang GT a bătut recordul de viteză pentru cel mai rapid… pat din lume! (Video)
Cei de la Hotels.com au decis să bată recordul pentru cel mai rapid pat mobil din lume. Pentru aceasta, un Ford Mustang GT a fost transformat într-un pat, cu plapumă, perne şi saltea, fiind înmânat pilotului britanic de curse, Tom Onslow-Cole. Cel din urmă a accelerat „patul” pe o pistă de drag-racing din Emiratele Arabe Unite, înregistrând o viteză maximă de 135 km/h! Astfel, precedentul record de 111 km înregistrat în Marea Britanie încă în anul 2008, a fost distrus cu un avantaj de 24 km/h. Recordul a ajuns în Cartea Recordurilor Guinness, fiind asistat şi confirmat de către un reprezentant ai Cărţii Recordurilor.

Conform pilotului britanic, care participă în cursele de anduranţă la volanul unui Mercedes-AMG GT3, deşi recordul a fost unul bizar, experienţa pe care a primit-o a fost una incredibilă.

Doar imaginaţi-vă, să circulaţi cu un pat cu o viteză de 135 km/h, fără parbriz, în timp ce albiturile se înfoaie de la curenţii de aer! Cum a avut loc recordul urmăriţi în filmuleţul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter