Prima pagină  »  Ştiri  »  Subaru isi extinde gama de modele diesel: Impreza diesel a fost
1 IANUARIE 2009, 18:45
1,566
0
Subaru isi extinde gama de modele diesel: Impreza diesel a fost lansata astazi in Irlanda
De Ilie Toma
0
Dupa ce in anul care tocmai s-a incheiat a lansat pe piata primul motor boxer diesel pe doua din modelele sale, Subaru extinde gama de modele care beneficiaza de motorizarea diesel. Astfel, daca pana acum gama diesel continea doar modelele Subaru Legacy/Outback si Forester, chiar astazi, 1 ianuarie a fost lansata pe piata Irlandei si Impreza in motorizare diesel.

Motorul de sub capota are o capacitate de 2.0 litri si genereaza o putere de 150 CP la 3600 rpm. Este impresionant si cuplul maxim al acestuia: 350 Nm, disponibil intre 1800 si 2400 rpm. Si deoarece este vorba de un Subaru, nici performantele de viteza nu puteau fi modeste: Impreza 2.0 Diesel atinge o viteza maxima de 205 km/h, iar prima suta de km/h o atinge in mai putin de 9 secunde. Cu siguranta insa, cei care vor opta pentru un diesel vor atrage o mare atentie si asupra indicilor de consum: Impreza Diesel are nevoie de doar 6.8 litri de cobustibil pentru 100 km in traficul urban si 5.2 litri pentru 100 km de calatorie in afara oraselor!

Merita mentionat ca toate aceste caracteristici excelente ale modelului au fost atinse reusindu-se sa se pastreze sistemul de tractiune integrala simetrica AWD, prezent pe toate modelele Subaru.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!