Prima pagină  »  Ştiri  »  Soul in oras
9 FEBRUARIE 2009, 14:16
1,893
0
Soul in oras
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Kia Soul, acel model foarte neobisnuit si non-conformist de la Kia, isi face aparitia intr-un mod foarte original pe continentul european. In Marea Britanie, una din primele tari in care Soul este lansat, au fost alese sase orase mari, unde Soul a aparut pe cativa din peretii urbani… in forma de graffiti.

Cele 6 orase britanice, care au beneficiat de o astfel de mostra de arta stradala, sunt Bristol, Londra, Leeds, Manchester, Newcastle si Birmingham, iar cei care care au pictat mostrele de graffiti sunt echipa End of the Line, renumiti maestri in pictarea zidurilor urbane.

“Soul exprima libertate, si ne-am dorit ca maestrii de la End of the Line sa creeze sase opere diferite, exprimand maniera in care inteleg ei noul nostru model”, relateaza Simon Hetherington, director marketing al Kia Motors UK. “Este o masina conceputa pentru a deveni un erou urban. Si care ar putea fi o metoda mai potrivita de a atrage atentia orasului, decat sa ne vedem pictate portretele de 14 metri inaltime?!”, continua el.

Jim Vision, unul din fondatorii End of the Line, s-a aratat foarte entuziasmat de proiect: “Este deosebit de placut sa lucrezi cu un client atat de atasat design-ului creativ, ideilor inovatoare. A fost de asemenea foarte interesant sa lucram in medii diferite, spargand tiparele publicitatii clasice. Kia Soul are cu adevarat niste forme care te inspira, iar noua, ca artisti, ne-a revenit marea placere de a expune in picturi interpretarea noastra asupra modelului. Sarcina proiectului ne-a permis libertate deplina, atat de necesara pentru a crea adevarata arta!”
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!