Prima pagină  »  Ştiri  »  Editie limitata in showroom-ul Auto Space. BMW X5 10 Years Edition!
20 IANUARIE 2010, 17:35
1,759
0
Editie limitata in showroom-ul Auto Space. BMW X5 10 Years Edition!
De Auto Space SRL
1
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
Cu ocazia celor 10 ani de la lansarea primului model BMW X5, importatorul oficial BMW in Republica Moldova, compania Auto Space, anunta ca editia speciala in cinstea aniversarii va fi disponibila si in showroom-ul BMW de pe str. Bucuriei 18a. Incepand cu 25 Ianuarie 2010, aici va putea fi admirat fascinantul BMW X5 xDrive30d in versiune limitata cu dotari exclusive. In total in lume vor fi disponibile doar 2.000 exemplare a acestei versiuni limitate, in timp ce in Republica Moldova aceasta va fi disponibila intr-un singur exemplar.

Exemplarele BMW X5 10 Years Edition sunt dotate cu cele mai noi propulsoare pe benzina sau diesel din gama de modele BMW. Caroseria editiei limitate este vopsita intr-o nuanta metalica Sophisto Grey, in timp ce la interior este regasita pielea exclusiva Nappa cu insertii de culoare neagra Carrar Shades, cat si placi decorative BMW Individual Royal. Acoperisul este tapitat in stil BMW Individual Anthracite. De stilul BMW Individual se mai bucura panoul de bord tapitat cu piele, cat si elementele exterioare ale caroseriei.

Dotarile exclusive ale editiei limitate BMW X5 10 Years Edition mai sunt completate de plafonul panoramic, scaune actionate electric, volanul sport din piele cu emblema ce denota editia speciala, covorasele cu margini din piele, molding-uri in culoarea caroseriei, si jante cu spite in forma de Y.

Adaugator, mai poate fi regasit logo-ul “10 YEARS BMW X5”, cel care poate fi observat de pasageri pe brelocul cheilor, pe plansa de bord impreuna cu seria exemplarului, cat si la intrare in automobil pe praguri.

Mai multe informatii despre acest model unic puteti afla de la managerii de vanzari al companiei Auto Space, la numarul de telefon 20-46-12.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!