Prima pagină  »  Ştiri  »  KIA Motors va oferi automobile dotate cu sisteme multimedia pe baza
18 IANUARIE 2010, 19:39
1,317
0
KIA Motors va oferi automobile dotate cu sisteme multimedia pe baza tehnologiilor Microsoft
De KIA Motors Moldova
0
Compania KIA Motors America a prezentat de curand un sistem intelectual unic numit UVO (Your Voice), cu care vor fi echipate incepand cu mijlocul acestui an unele dintre modele KIA dedicate pietei nord-americane. UVO va permite conducatorului sa acceseze usor sistemul audio si functiile telefonului mobil cu ajutorul comenzilor vocale si interfata comoda.



Elaborata in parteneriat cu compania Microsoft si avand la baza sa programul Windows Embedded Auto, sistemul UVO permite conducatorului si pasagerilor sa utilizeze telefonul mobil, sa receptioneze/expedieze mesaje SMS, sa redea fisierele audio de pe alte unitati portabile, cat si sa creeze programe proprii de sistematizare a acestor unitati.

UVO este dotat cu un sistem de recunoastere a vocii de ultima generatie, elaborat pe baza tehnologiilor Microsoft. Utilizatorii vor putea accesa fisierele audio, sau sa efectueze apeluri telefonice cu ajutorul comenzilor vocale, fara de asi distrage atentia pentru apasarea butoanelor. Pe langa aceasta, sistemul UVO poate raspunde cu voce la intrebarile conducatorului, ca de exemplu “Ce fisier audio este redat la moment?”.

Sistemul este compus dintr-un ecran color de 4.3 inch, ce reda detaliat informatia despre piesele preferate, datele din telefonul mobil si starea actuala a sistemelor automobilului. Adaugator, acelasi ecran reda imaginile captate de camera video spate atunci cand automobilul ruleaza in marsarier.

UVO este compatibil cu un spectru foarte larg de telefoane mobile, player-e muzicale si alte unitati media.

“KIA UVO – ofera conducatorului si pasagerilor posibilitatea de a accesa in siguranta si foarte usor toate file-urile media de care dispun pentru a crea o interfata proprie multimedia si de comunicare, declara vice-presedintele de marketing KIA Motors America – Michael Sprague. Multumita colaborarii cu compania Microsoft, noi propunem conducatorilor noi posibilitati, care ofera automobilelor KIA avantaje unice fata de concurenta”.



UVO debuteaza in vara aceasta la bordul noului model KIA Sorento, iar pe viitor va fi disponibila si pe alte modele KIA Motors. In echiparea de baza a modelelor KIA Sorento, Soul, Cerato si Cerato Koup deja pot fi regasite sisteme moderne ca Bluetooth, AUX/IPod/MP3/USB si abonament pe un termen de 3 luni la radioul prin satelit Sirius1.

Pentru prima data, sistemul UVO a fost prezentat la inceputul lunii Ianuarie 2010 la Expozitia Internationala de Echipamente Electornice CES-2010 ce a avut loc in orasul american Las-Vegas.

Dealer oficial Kia in Republica Moldova:
''Alvim Auto''
Showroom Kia: bd. Decebal, 139, Chisinau
Telefon: 888-181
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!