Prima pagină  »  Ştiri  »  A fost numit cel mai popular automobil din lume!
1 IUNIE 2010, 13:30
1,099
0
A fost numit cel mai popular automobil din lume!
De Constantin Mihalachi
0
Potrivit importatorului oficial Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau Continent, de curand a fost publicat topul celor 5 cele mai populare automobile din istorie. La desemnarea castigatorului “the best of the best ”s-a tinut cont de numarul exemplarelor vandute, indiferent de generatie, sau anul de productie. Prin urmare, castigatorul acestui top, poate fi numit cu usurinta cel mai popular si cel mai bine vandut automobil din toata istoria industriei auto.



Prin urmare, cel mai popular automobil din lume a fost numit Toyota Corolla. De la lansarea modelului pe piata, au fost comercializate peste 35 mln exemplare. In prezent, este produsa generatia 9-a al acestui model, iar in scurt timp este asteptata si generatia 10-a. Acest succes se datoreaza in primul rand calitatii materialelor utilizate la bordul lui Toyota Corolla, si fiabilitatii in timp de care da dovada modelul.

Cat priveste celelalte pozitii de pe podium, pe locul secund s-a clasat Ford F-Series cu 33.9 mln exemplare comercializate, in timp ce locul trei a fost ocupat de Volkswagen Golf, model care incepand cu anul 1974 a fost comercializat in peste 27.19 mln exemplare.

Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!