Prima pagină  »  Ştiri  »  Fiat 500 se lanseaza oficial in SUA. Vor opta americanii pentru
20 SEPTEMBRIE 2010, 13:40
1,476
0
Fiat 500 se lanseaza oficial in SUA. Vor opta americanii pentru un italian fierbinte?
De Ilie Toma
0
Dupa preluarea grupului Chrysler de catre Fiat, in urma falimentului primului din 2009, Fiat face pasi exacti spre a-si impune produsele pe piata americana. Saptamana trecuta a adus lansarea oficiala a micutului Fiat 500 in SUA, pregatit sa fie cat mai atragator pentru americani.

Fiat s-a gandit ca design-ul italian, stilul retro si motoarele eficiente ar putea prinde foarte bine si in SUA, insa tot si-a echipat micutul model cu tot ce a putut pentru a face fata cu brio unui debut atat de important. Diesel? Nu. A fost taiat de pe lista. Benzina, 1.2 si 69 CP? Prea putin pentru americani. Si acest propulsor a fost taiat de pe lista. A ramas in ecuatie motorul de top, de 1.4 litri, cu peste 100 CP la activ.

Si in materie design, Fiat a tinut sa-si impresioneze clientii americani. Acesta vine in versiunea Sport, cu o grila frontala mai agresiva, praguri laterale mai profilate si jante de 16 inchi Mineral Grey. Franele sunt un alt element stilistic important, fiind vopsite in rosu.

Dupa cum anunta cei de la Fiat, incepand cu anul 2011 isi va face debutul pe piata americana si versiuna cabrio a micutului 500. Ramane de vazut entuziasmul cu care il vor primi americanii pe micutul italian!

PiataAuto.md va prezinta mai jos o galerie foto cu versiunea americana a lui Fiat 500.
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!