Prima pagină  »  Ştiri  »  BEMOL MOTOCROSS CUP 2011 – ia amploare!
8 NOIEMBRIE 2011, 07:45
3,910
3
BEMOL MOTOCROSS CUP 2011 – ia amploare!
De BEMOL
3
Devenită tradiţie, BEMOL MOTOCROSS CUP s-a desfăşurat pentru al treielea an consecutiv în oraşul Hîncesti, devenind gazdă a 71 sportivi din Moldova şi ţări precum Germania, Italia, Ungaria, Olanda, Latvia, Belarus, Rusia, Ucraina, România.



“Evenimentul ia amploare. Tot mai mulţi participanţi se adună la această competiţie, şi revin impreună cu colegi şi prieteni. Tot mai mulţi piloţi profesionişti îşi manifestă interesul de a participa aici în Hînceşti la BEMOL MOTOCROSS CUP. Cu ajutorul sponsorilor şi partenerilor noştri, am reuşit anul acesta să atragem şi mai mulţi sportivi atât datorită faptului că am mărit fondul de premii, cât şi datorită îmbunătăţirii traseului, a condiţiilor pe traseu, dar şi datorită organizării la nivel profesional.” a spus Thomas Moser, director general BEMOL. Regretabil este faptul ca Mihai Cociu, liderul moldovean in motocros, nu a avut posibilitatea sa participe din cauza unei traume recente” a adaugat Thomas.



La sfârşitul unui weekend plin de emoţii Toms Macuks (Latvia), Andrey Burenko (Ucraina), Konstantin Utkin (Ucraina), Christoph Schade (Germania), Artyom Guryev (Rusia) si Alexandru Gratinaru (Romania) au plecat din Hînceşti învingători, fiecare în categoria sa.

























Realizator material video: extreme.md
COMENTARII (3)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 8 Noiembrie 2011 - 12:58
Destul de interesant tre sa fi fost... pacat ca nu lokuiesc mai spre centrul tarii, ne avind posibilitatea sa fiu martor evenimentelor de motocross.
0
0
Mihail
Chişinău
la 8 Noiembrie 2011 - 21:48
Luckoil nr.1
0
0
Dan
Chişinău
la 9 Noiembrie 2011 - 13:31
e o adevarata doza de adrenalina cind esti acoclo pe loc
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!