Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Agresivitate cu gust: Audi Q7 Project Kahn

18 Februarie 2012 - 22:40
Ilie Toma
Agresivitate cu gust: Audi Q7 Project Kahn
După un tuning derizoriu la BMW Seria 6, adus în vizor acum câteva zile, iată că vine o ştire despre o modificare cu bun-gust al unuia din cele mai redutabile SUV-uri de pe piaţă: Audi Q7. Nu avea cum să fie astfel, pentru că Project Kahn e o companie britanică, iar atunci când eleganţa britanică se prinde la braţ cu ingineria germană, rezultatul e unul pe măsură...

Cei de la Project Kahn nu au lipit nici un LED în plus pe partea frontală a lui Q7, ci au „corectat” un pic proporţiile maşinii, instalând un kit de lărgire a aripilor tuturor celor patru roţi. Aripile faţă au primit şi incizii agresive, iar formele atletice ale maşinii continuă spre pragurile laterale şi bara de protecţie spate, cu guri de evacuare încorporate. Hayonul lui Q7 a primit şi un spoiler suplimentar, în acelaşi ton agresiv de bun gust.

Modificările nu se opresc, însă aici. Cei de la Project Kahn au vopsit în negru mat corpurile oglinzilor exterioare. Jantele de 22 de inch au şi ele o nuanţă de gri mat, iar etrierele sunt vopsite într-un ton auriu închis.

Deşi britanicii de la Project Kahn nu prea obişnuiesc să dezvăluie interioarele proiectelor lor, în cazul lui Q7 aceştia au făcut o excepţie şi ne-au descoperit luxul personalizat de la bord. Scaunele au fost tapiţate cu piele perforată Nappa, cusută cu aţă roşie contrastantă, iar pedalele au primit inserţii metalice generoase. Vitezometrul a obţinut o iluminare crem, în timp ce turometrul este accentual printr-o iluminare roşie.

Automobilul din imagini, dotat cu propulsor TDI de 3.0 litri şi 230 CP, este propus de către cei de la Project Kahn la un preţ de 61,876 lire sterline, sau aproximativ 74,700 Euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter