(VIDEO) Un youtuber arată cât de uşor poţi distruge o întâlnire de supercar-uri cu un Ford Mustang, şi cât de greu e să distrugi Mustang-ul

8 Mai 2024, 13:04
Redacţia PiataAuto.md
Ford Mustang e un model legendă în SUA, având una din cele mai onorabile istorii în luma auto. Dar totodată, cei din afara SUA ştiu mai puţin că acesta are în ultimele decenii şi o imagine de a fi condus adeseori de şoferi care nu-i prea pot stăpâni puterea şi care sunt un pic neciopliţi în a-şi etala sunetul motorului maşinii lor şi capacităţile acesteia de a derapa. Un youtuber din SUA a vrut să arate în viaţa reală cât de uşor poţi distruge o întâlnire de supercar-uri cu un Ford Mustang şi totodată cât de greu e să distrugi Mustang-ul.
E acelaşi youtuber care a distrus anterior şi un Ferrari în experimente similare, iar înainte de azi şi un G63 AMG. Deci, acesta şi-a făcut deja o imagine din nesăbuinţa cu care tratează aceste maşini până la pieire.
În cazul lui Mustang, acesta s-a afişat iniţial la o întâlnire a unor posesori şi pasionaţi de supercar-uri. Mustang-ul era un intrus vădit acolo, printre Ferrari, McLaren sau Lamborghini şi printre posesorii acestora. Aşa că după câteva turaţii, toată lumea îl ruga pe proprietarul de Mustang să plece
N-a durat mult până exhibiţionismul acestui a avansat în forme mai ţipătoare, iar în cele din urmă întreaga întâlnire de supercar-uri a început a se dispersa din cauza acestui Mustang.
Acesta a încercat ulterior să arate cât de necontrolabilă e maşina, chiar şi atunci când nu-ţi doreşti să faci drift-uri cu ea, ci doar să mergi rapid pe un circuit. Derapările involuntare şi ieşirile în decor ar fi un fenomen constant la ea.
A urmat şi un arbore cardanic rupt şi înlocuit, şi multă tachinare pe seama Mustangurilor care ajung în mulţimile de oameni, dar făcute cu manechini în acest video.
În cele din urmă maşina a ajuns pe pietriş, apoi şi pe iarbă, încercând să urce dealuri înverzite.
Fireşte, n-a avut prea mare aderenţă, aşa că youtuber-ul i-a pus greutăţi în portbagaj pentru a-i adăuga forţă de apăsare pe puntea motrice.
Au urmat urcări, alergări pe drumuri de pădure, trambuline, aterizări nereuşite şi copaci acroşaţi, iar în cele din urmă şi o răsturnare a maşinii.
Şi după ce maşina a stat răsturnată o noapte întreagă, ea a putut porni a doua zi dimineaţă. Motorul funcţiona cu carenţe vizibile, dar a pornit şi a putut demara maşina. Aşa că Mustang-ul s-a dovedit a fi dificil de distrus.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
7,602
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!