Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Tuning cu efect: ABT up!

24 Februarie 2012 - 09:36
Ilie Toma
Tuning cu efect: ABT up!
Atelierul german de tuning ABT Sportsline e dezvăluit versiunea sa asupra unui up! cu exterior tunat, pe care îl va aduce la Salonul Auto de la Geneva. Micuţul Volkswagen nu a primit dinţi tăioşi sau eleroane masive, însă nici un detaliu nu a scăpat neobservat.

Efectul vizual cel mai important vine din lipirea caroseriei cu folii de două culori – roşu şi negru mat, cu efectul texturii de carbon. Folia de culoare roşie şi-a făcut loc pe partea inferioară a conturului geamurilor laterale, pe praguri, în jurul gurii de evacuare, dar şi pe conturul liniilor de pe barele de protecţie. În faţă, blocurile optice au primit şi o pereche de „sprâncene” roşii, iar capota, plafonul şi hayonul au fost acoperite cu folie neagră, peste care sunt trase două linii albe, cu contur roşu.

Culoarea neagră a ajuns şi la jantele din oţel, în centrul cărora şi-a făcut locul şi emblema pe fundal roşu a celor de la ABT. Reprezentanţii ABT declară că noul ABT up! este deosebit de manevrabil, în special pe străzile urbane înguste, la fel cum se întâmpla odinioară în cazul modelelor Abarth. Şi asta datorită unui nou set de arcuri, pe care cei de la ABT le-au instalat pe maşinuţa tunată. Şi, deoacere vorbim doar de un tuning estetic, motorul a rămas complet neatins.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter